top of page
otteluennakko
H.K.H. - HAKI
28.10.2018

Lähtökohdat:

H.K.H. lähtee illan otteluun saatuaan rumin lukemin selkäänsä eilen Sipoossa. HAKI sen sijaan tuplasi kauden pistesaaliinsa hakemalla täydet 3 pistettä Kellokoskelta. Kotijoukkueella onkin nyt näytön paikka, varsinkin kun joukkueiden edellinen kohtaaminen muutama viikko takaperin päättyi noloon kotitappioon.

Kysymyksiä:

H.K.H.

  • Pelikuri? Sipoossa joukkueelle vihellettiin kahteen viimeiseen erään 10 kakkosta ja parit käytöskympit päälle. Se on palttiarallaa erän verran alivoimaa plus yhden pelaajan vajaus kokoonpanosta yhden erän verran. Boxista EI matseja voiteta!
     

  • Viimeistelyn taso? Wolfia vastaan 35 laukausta, tuloksena yksi maali. Laukausten tason täytyy parantua, mikäli aikomus on nostaa sijoitusta sarjataulukossa. Maalia kohti on joukkueelle merkitty kauden aikana 313 kutia joista 26, eli 8.3% on mennyt maaliin asti. Eli vetojen tasolla käytännössä tehdään vastustajan maalivahdista parempia. Saadaanko sihtiä vastedes kohdilleen?


HAKI
 

  • Puolustuksen pitävyys. Joukkue on päästänyt OKK:n jälkeen eniten maaleja sarjassa, keskimäärin yli 5 per ottelu, eikä sellaisella pelillä voi olettaa montaa ottelua voittavansa. Tiivistyvätkö rivit vai jatkuuko avoimet ovet omassa päässä?
     

  • Riittääkö rosterin leveys vai joudutaanko rasittamaan samoja pelaajia liikaa? Joukkue on lähtenyt kauteen 15 hyökkääjän ja 7 puolustajan kanssa. Onko valmennuksella käytettävissä riittävästi vaihtoehtoja varsinkin peräkkäisien päivien otteluihin vai joudutaanko lähtemään samalla, kenties ja valmiiksi vajaalla kokoonpanolla?


Veikkaus:

Paperilla homman pitäisi olla kotijoukkueen heiniä, mutta ottelut pelataan jäällä eikä ennakkokaavailuissa. Klupilla on periaatteessa pakkovoiton paikka eilisillan rumien lukemien ja edellisen kohtaamisen kotitappion vuoksi ja tämä saattaa aiheuttaa ylimääräistä puristusta mailanvarresta. Tiedossa voikin olla ei niin kaunis ottelu, mutta lopulta niukka kotivoitto.

bottom of page