top of page

otteluennakko
H.K.H. - KelA
20.10.2018

Lähtökohdat:

 

Kumpikin joukkue lähtee otteluun tappioputkissa, kotijoukkue on hävinnyt kahdesti, vierailijoilla häviöitä on kertynyt peräkkäin kolme. H.K.H. tosin on saanut pisteitä pelaamistaan viidestä ottelusta neljästi, kun taas KelA on vain kerran kartuttanut pistetiliään viidessä ottelussa.
 

Kysymyksiä:

 

H.K.H.
 

 • Maalinteon vaikeus. Yllättäen joukkueen ongelmaksi on ilmaantunut maalintekemisen vaikeus. Joukkue kyllä luo maalipaikkoja saaden keskimäärin 40 laukausta maalia kohti ottelua kohti, mutta maaleja joukkue on tehnyt kolmanneksi vähiten sarjassa. Aletaanko saamaan paikoista sisään?
   

 • Hermokontrolli ja jäähyherkkyys. HKH on ottanut sarjassa eniten jäähyminuutteja sekä kahden minuutin jäähyjä. Edellisessä ottelussa lopussa otetut jäähyt maksoivat ottelun voiton, joten boxista pitäisi pysyä poissa. Saadaanko ”kurittomuus” kitkettyä pois otteista?
   

KelA
 

 • Hyökkäysvoima? Kolmessa viimeisimmässä ottelussaan joukkue on tehnyt vain 4 maalia ja OKK ottelu pois lukien vain 6 maalia 4:ssä ottelussa.  Kuka alkaa ottaa vastuuta maalien tekemisestä?
   

 • Puolustuksen pitävyys? Kela on antanut vastustajan laukoa maalia kohti keskimäärin yli 40 kertaa ottelussa ja mikäli maalivahtipeli ei ole täysin kohdillaan tarkoittaa se yleensä rumia lukemia tulostaululle. Onnistuuko joukkue pitämään HKH:n poissa maalintekosektorista?
   

Veikkaus:

 

Kotijoukkue on sisuuntunut kahdesta edellisestä tappiostaan eikä halua kasvattaa tappioputkeaan kolmeen otteluun. Vierailijoiden pitääkin saada pelaajistaan parasta irti kentän molemmissa päissä mikäli he haluavat kuitata edellisen pelinsä ruman kotitappion HKH:n kustannuksella. Lopputuloksena veikkaan selkeää kolmen maalin kotivoittoa. Tiukemmaksi kamppailu menee katsomossa, jossa vierailijoiden kannattajaryhmä on äänekäs, osin rääväsuinen ja kannustaa muutenkin kiitettävästi omiaan. Siitä moraalinen piste Kellokoskelle jo etukäteen!

 

bottom of page