top of page
otteluennakko
H.K.H. - HAKI
6.10.2018

Lähtökohdat:

H.K.H. on avannut kautensa kolmella voitolla kun taas HAKI on kolmen avauspelinsä jälkeen vielä nollilla. Kumpikin joukkue pelasi eilen, joten otteluohjelma ei anna kummalekaan tasoitusta illan koitokseen.

Kysymyksiä:

H.K.H.
 

  • Terävyys maalipaikoissa? Eilisessä ottelussa joukkue laukoi 45 kertaa maalia kohti onnistuen vain kahdesti. Jatkossa maalipaikoissa pitää olla terävämpi eikä tehdä vastustajan maalivahdista parempaa turhalla kiekon siirtelyllä.
     

  • Mistä ylivoimaan lisää suoraviivaisuutta? Vaikka eilen yksi ylivoimamaali tehtiinkin, niin ottelu olisi ollut tapettavissa lopullisesti viiden minuutin ylivoiman aikana. Nyt kuitenkin pelaaminen meni näennäiseksi hallinnaksi, kiekon liikutteluksi reuna-alueilla ja laukaisupaikoissa monesti viivyteltiin liian kauan.


HAKI
 

  • Puolustuspelaaminen? Joukkue on antanut kolmeen otteluun 124 laukausta maalia kohti ja näistä 21 on löytänyt tiensä maaliin. Yli 40 laukausta per ottelu on veren kaivamista omasta nenästä lapiolla, joten onnistuuko joukku etiivitämään oman pään pelaamistaan?
     

  • Riittääkö materiaalin leveys? Joukkueen ilmoittamasta rosterista (7 pakkia 15 hyökkääjää) eilen kokoonpanoon ilmoitettuun 6+13, joten paljoa ei ole reservistä ottaa tuoreita jalkoja illan otteluun. Riittääkö bensa toiseen perättäiseen otteluun?


Veikkaus:

Vaikka klupin pelaamisessa oli eilen paljonkin parantamisen varaa, pitäisi joukkueen kyetä tänään parantamaan otteitaan ja jatkamaan sarjassa tappioitta. Merkitään veikkaukseen siis kotivoitto kahdella maalilla.

bottom of page