top of page

otteluennakko
H.K.H. - KelA
5.10.2018

Lähtökohdat:

 

HKH on aloittanut kautensa kahdella voitolla ja KelA:lla on alla niukka tappio avauksessa ja selkeä kotivoitto sarjanousija OKK:sta. Kumpikin joukkue on tehnyt 12 maalia alkukaudella, KelA:n kohdalla tosin tämän painoarvoa hieman laskee se, että 10 näistä maaleista tuli juurikin sarjanousijaa vastaan.

 

Kysymyksiä:

 

H.K.H.
 

  • Annetaanko apuja maalivahdille? Kahteen otteluun joukkueen maalia kohti on lauottu 71 kertaa, eli reippaasti päälle 30 per matsi. Tämä näkyy myös tulostaululla, kun molemmissa otteluissa omissa on kolissut neljästi ja se on aivan liikaa pitemmän päälle.

 

  • Pysytäänkö poissa boxista? 18 kahden minuutin jäähyä kahteen otteluun on melkoinen määrä. Ja vaikka vastustaja onkin vasta kahdesti niissä onnistunut, sekoittaa jatkuva alivoimapelaaminen omaa pelirytmiä.

 

KelA
 

  • Tehot ykköskentän takana? Joukkueen 12:sta maalista 8 on kolmikon Kuismin, Vennola ja Harju tekemiä. Löytyykö ratkaisijoita tämän kolmikon takaa?

 

  • Puolustuksen pitävyys? KelA on antanut vastustajan laukoa yli 40 laukauksen keskiarvolla avausotteluissaan ja tämä saattaa koitua kohtaloksi mikäli oman pään pelaaminen ei tiivisty.

 

Veikkaus:

 

KelA on yllätysvalmis porukka, jolla on tolppien välissä kauden avauksen paras maalivahtikaksikko ja erittäin tehokas ykkösvitja. Tämä ei kuitenkaan riitä, kun vastassa on HKH, jolla löytyy ratkaisijoita useasta ketjusta ja tulitukea myös puolustuspäästä. Niinpä pisteet jäävät kotijoukkueelle selkeällä kotivoitolla.

bottom of page