top of page
otteluennakko
H.K.H. - KJT Haukat
3.11.2018

Lähtökohdat:

HKH on pelannut viime otteluissaan ailahtelevasti, selkeää voittoa on seurannut yhtä selvänumeroinen tappio, mutta viidestä kotiottelusta on takana 4 voittoa. KJT Haukat taas hävisivät edellisen ottelunsa katkaisten siten kolmen ottelun voittoputkensa. Vierailijat ovat tehneet keskimäärin maalin enemmän kuin HKH ottelua kohden, mutta vastaavasti myös päästäneet yhden enemmän.


Kysymyksiä:

H.K.H.

  • Jatkuuko vahva pelaaminen kotona? Joukkue on tosiaan voittanut neljä viidestä kotiottelustaan ja viiden kotiottelun maaliero on 23-9.  

     

  • Pelikurin paraneminen. Viime ottelussaan joukkue otti vain 2 kahden minuutin jäähyä, eikä jatkuva alivoimapelaaminen näin päässyt sotkemaan normaalia pelirytmitystä. Pysytäänkö edelleen poissa boxista?


KJT Haukat
 

  • Vieraskoreus. Vain kerran viidessä yrityksessä on joukkue hakenut pisteet vierasjäältä ja vieraspelien maaliero on 23-28. Paraneeko varsinkin 5,6 maalia keskimäärin päästänyt puolustuspelaaminen vieraskaukalossa?
     

  • Ylivoimapelaaminen? KJT Haukat on tehnyt vain yhden maalin ylivoimalla kahdeksassa ottelussa. Jopa sarjajumbo OKK on tehnyt 2, joten parannettavaa on paljon. Saako joukkue YV pelinsä vihdoin uomiinsa?


Veikkaus:

Sarjataulukossa eroa on vain 3 pistettä, joten tiukkaa vääntöä on odotettavissa vaikka tilastot koti- ja vieraspelaamisesta antaisivat vaikutelman helposta illasta HKH:lle. Veikkaankin, että ottelu pysyy tasaisena pitkään, mutta kolmannessa kotijoukkue tekee tarvittavat maalit ja kuittaa täyden pistepotin.

bottom of page