top of page

otteluennakko

H.K.H. - OKK

1.2.2019

Lähtökohdat:

Vierailija OKK ei ole vieläkään avannut pistetiliään ja sen saldo alkuvuodelta on 5 tappiota maalierolla 8-56. Kotijoukkueen alkuvuoden saldo on 3 voittoa ja 2 tappiota. HKH:ta varmasti kaivelee edellisen ottelun tappio, joka tuomarityöskentelyn kyseenalaisuudesta huolimatta johtui kuitenkin pääsääntöisesti omassa puolustuspelissä johtuneista selkeistä ja karmeista virheistä.

Kysymyksiä:

H.K.H.
 

  • Onko asenne kohdillaan? Kun vastassa on nollilla oleva sarjajumbo, on luonnollista ettei oma pelaaminenkaan ole 100%:lla tasolla, näinhän ilmeisesti kävi myös joukkueiden edellisessä kohtaamisessa. Sarjatilanne on kuitenkin niin tasainen, että niitä tehtyjä maaleja ja maalieroa saatetaan vielä tarvita lopputilannetta selvitettäessä. Pelataanko siis matsi kunnolla vai koetetaanko hoitaa puolivaloilla vasemmalla kädellä?
     

  • Jäähyherkkyys? Joukkueelle puhalletaan yli tuplasti jäähyminuutteja vastustajaan verrattuna ja tämä saattaa vaikeuttaa oman pelin pelaamista. Onko asenne jäällä sellainen, ettei tarvitse käyttää sellaisia otteita joista tuomari saa syyn puhaltaa kakkosia?


OKK
 

  • Kuka maalille? Joukkue on käyttänyt kauden aikana jo kahdeksaa maalivahtia, joskaan veräjänvartijaa ei voine joukkueen sarjasijoituksesta syyttää.
     

  • Kokoonpanon vaihtuvuus? Myöskään kenttäpelaajistossa ei ole ollut pysyvyyttä, sillä 21:ssä pelatussa ottelussa joukkueen paidan on maalivahtien lisäksi pukenut peräti 54 eli peluria. Ei ihme, ettei joukkueen peli ole missään vaiheessa loksahtanut uomiinsa.


Veikkaus:

Eihän tässä ole muuta mahdollisuutta kuin liputtaa murskaavan kotivoiton puolesta. HKH:lla pitäisi olla paljon hampaankolossa edellisestä ottelusta ja illan ottelussa on mahdollisuus purkaa pahaa oloa. Melkeinpä pitäisi pettymyksenä, jos klupi ei nakuttele taululle kaksinumeroisia lukemia.

bottom of page