top of page

otteluennakko
H.K.H. - Tuuski
24.11.2018

Lähtökohdat:

Kumpikin joukkue tarjoili edellisessä ottelussaan katsojille melkoisen maali-iloittelun. Erona on se, että kun H.K.H. jyräsi vieraissa OKK:n yli 1-17 voitolla, joutui Tuuski nöyrtymään kotonaan granille 7-12. Odotettavissa onkin tiukka kamppailu sisuuntuneiden vierailijoiden yrittäessä kuitata edellisen ottelunsa murheellisen tuloksen.


Kysymyksiä:

H.K.H.

  • Mikä on illan pelivire? Joukkue on pelannut ailahtelevasti, viidessä viimeisimmässä ottelussa on saldona voitto, tappio, voitto, tappio ja voitto, yhtä peliä lukuun ottamatta vieläpä suurilla maalieroilla. Pystytäänkö nyt pelaamaan henkisesti sellaisella tasolla, ettei mahdollisesti tappioasemaan jouduttaessa homma repeä, vaan joukkue pystyy vielä kääntämään pelin itselleen?  
     

  • Saatiinko nyt maalihanat auki? Ennen OKK-ottelua HKH oli yksi vähiten maaleja tekevä joukkue sarjassa vaikka laukauksia kirjattiin reilusti sarjan keskiarvoa enemmän. Alkaako nyt sihti olemaan kohdillaan?


Tuuski
 

  • Puolustuspeli? Pudotuspelijoukkueista Tuuskilla on kaikkein eniten päästettyjä maaleja, vieläpä reilulla marginaalilla. Joukkue myös päästää vastustajan laukomaan keskimäärin 43 kertaa ottelussa, eikä tämä voi olla näkymättä myös tulostaululla. Saako joukkue oman päänsä tilkittyä?
     

  • Maalivahtipelin onnistuminen? Tuuskin veräjänvartijat eivät ole toistaiseksi tilastojen valossa juuri säväyttäneet. Kaksi pelannutta vahtia ovat torjuneet 88,83% ja 81,58% laukauksista, ja tähän on joukkueen saatava parannusta, mikäli se aikoo vielä keväällä jatkaa pelaamista.


Veikkaus:

Tuuskilla on yksi sarjan tehokkaimmista hyökkäyksistä, 65 maalia kymmenessä ottelussa, mutta se saa vatsaansa sarjan tiukimman puolustuksen, joka on päästänyt vain 30 maalia vastaavassa ottelumäärässä. Jos kotijoukkue saa Tuuskin ykkösvitjan kuriin ja kykenee käyttämään omat maalipaikkansa hyödyksi eivät pisteet lähde Hyvinkäältä minnekään. Veikkauksena siis parin maalin kotivoitto.

bottom of page