top of page

otteluennakko

H.K.H. - Viikingit

23.2.2019

Lähtökohdat:

Runkosarjan toiseksi viimeiselle kierrokselle lähdettäessä on molemmilla joukkueilla vielä paljon pelissä. Viikingit on valahtanut sarjassa sijalle 7, eikä pudotuspelipaikan tavoittelu kestä pistemenetyksiä. H.K.H:lla taas on vielä tähtäimessä runkosarjan kolmossija, jonka varmistamiseen tarvitaan kaikki jaossa vielä olevat pisteet. Kakkosijakin on teoreettisesti mahdollista, mutta sen saavuttamiseen vaaditaan jo apuja muilta joukkueilta.  

Kysymyksiä:

H.K.H.
 

  • Keskittyminen ja sen puute. Vieläkin otteluissa tulee hetkiä, jolloin oma peli sekoaa täysin ja monasti silloin vastustaja onnistuu rokottamaan lyhyessä ajassa useammalla maalilla. Pystytäänkö nyt keskittymään peliin täydet 60 minuuttia?

 

  • Paikoista sisään. Joukkue laukoo eniten ottelua kohden, mutta maalinteossa ollaan vasta sijalla 7. Saadaanko nyt kun panokset kasvavat vihdoin paikoista myös sisään?


Viikingit
 

  • Terveystilanne? Joukkue on joutunut pelaamaan viime aikoina kapealla materiaalilla, etenkin puolustuksessaan.  Pystyykö puolustus pelaamaan kauden toistaiseksi tärkeimmät pelit riittävän tiukasti?

 

  • Maalinteko. Kaksi viimeisintä peliä ja vain kaksi maalia tehty yhteensä vaikka laukauksia on ollut yli 60. Aletaanko osumaan kohdilleen vai ryhdytäänkö pakkaamaan kesälomakamppeita?


Veikkaus:

Tiukkaa vääntö tiedossa, playoff-kiekkoa jo runkosarjan puolella. Molemmilla joukkueilla on paineita voittaa, mutta vieraiden paineet ovat isommat. Kotijoukkue taipuu vieraiden painostuksessa, muttei taitu ja klaaraa lopulta kotivoiton.

bottom of page