top of page

playoff ennakko

H.K.H. - GrIFK

finaalit

Runkosarjan pelit

Runkosarjassa H.K.H. vei kaikki kolme keskinäistä ottelua, yhden voittolaukauksilla ja kaksi varsinaisella peliajalla. Maalit otteluissa 10-6 ja laukaukset 127-95 klupille. Ja se siitä, runkosarjaa ei enää ole, eikä sen peleillä ole mitään painoarvoa, kysykää asiasta vaikka Sipoosta tai Vantaalta.

Maalivahtipeli

Kumpikin finaalijoukkue on luottanut koko pudotuspelien ajan samaan veräjänvartijaan, eikä syyttä. Granin Ville-Pekka Koivu on pysäytellyt kiekkoja 91,04% eikä klupin Remy Pennanen ole paljoa jäänyt 90,37% lukemallaan. Vastakkain on pudotuspelisarjan kaksi parasta maalivahtia, eikä maalinteosta ole tulossa helppo tehtävä.

Puolustus

Vastakkain ovat myös pudotuspelien kaksi parasta puolustusta. H.K.H. on päästänyt keskimäärin 3,25 maalia ottelussa ja GrIFK 3,60. Grani on antanut vastustajan laukoa keskimäärin 40,20 kertaa ottelussa kun H.K.H:n lukema on 33,75.

Hyökkäys

Myös hyökkäyksen puolesta finaaleihin on päässyt pudotuspelien parhaat joukkueet. Grani on tehnyt keskimäärin 6 maalia per ottelu ja laukonut keskimäärin 43 kertaa maalia kohti. H.K.H:lla luvut ovat 7 ja 43,25.

Yhteenveto ja ennustus

Mitä tässä nyt voi sanoa? Kaks parasta maalivahtia, puolustusta ja hyökkäystä alkaa mittelemään mestaruudesta, eihän tästä voi tulla kuin eeppista pleijarilätkää! Vaikka ennustamiseen käyttäisi kristallipalloa, kahvinporoja, teelehtiä tai tarot-kortteja, saa takuulla joka kerta eri vastauksen. Joten yhtä hyvin sen voi vain heittää hatusta ja fiiliksellä. Kolmeen matsiin menee ja kannu jää kolmannen matsin kotihalliin!

bottom of page