top of page

playoff ennakko

H.K.H. - HC Vantaa

välierät

Runkosarjan pelit

Runkosarjassa H.K.H. voitti yhden ja hävisi yhden varsinaisella peliajalla ja lisäksi hävisi yhden ottelun jatkoajalla. Maalit otteluissa Vantaalle 13-10 ja pisteet 5-4, eli pienillä eroilla on kausi pelattu.  

Maalivahtipeli

Runkosarjassa HC Vantaan maalivahtiosasto oli sangen tasainen paketti kolmen vahdeista (Kautto 91,96%, Peltonen 89,78% ja Högbacka 88,22%) mahtuessa 20 parhaan torjujan listalle. Eli yhden huono ottelu ei ole vantaalaisille vielä mikään ratkaiseva isku. Jo pudotuspeliurakkansa aloittanut H.K.H. on luottanut Remy Pennasen otteisiin avauskierroksella. Ja miksi ei olisikaan, kun tuloksena on ollut 93,65% torjuntaprosentti.

Puolustus

Runkosarjassa HC Vantaan puolustus oli jaetulla kolmannella sijalla päästäen keskimäärin 3,96 maalia ottelussa ja antaen vastustajalle 34,2 laukausta per ottelu. Puolivälieräsarjassaan H.K.H. oli vielä tehokkaampi omassa päässään antaen vastustajalle vain 2,00 maalia ottelussa ja päästäen Tuuskin laukomaan vain 31,5 kertaa pelissä.

Hyökkäys

Runkosarjan keskinäisissä otteluissa HC Vantaa laukoi keskimäärin 38,33 kertaa ja teki 4,33 maalia ottelua kohden H.K.H:n vastaavien lukujen ollessa 42,67 ja 3,33. Runkosarjassa peräti 12 vantaalaispelaajaa saalisti pisteen tai enemmän ottelussa kun H.K.H:lla vastaavaan pystyi vain 5 pelaajaa.

Yhteenveto ja ennustus

Kevään ja pudotuspelien edetessä vastus luonnollisesti senkun kovenee. Runkosarjan kohtaamiset jo paljastivat, ettei kumpikaan joukkue voi tuudittautua kotikentän olevan valloittamaton, sillä molemmat joukkueet voittivat yhden otteluista vieraissa. Vantaan hyökkäysvoima antaa H.K.H:n puolustukselle kovan haasteen eikä tiukka puolustus yhdistettynä tasaisen varmaan maalivahtikolmikkoon tee klupille maalintekoa helpoksi. Veikkaan, että kolmeen peliin mennään ja homma ratkeaa tiistaina pidemmän kautta jatkoajalla vierasjoukkueelle!
 

bottom of page