top of page
Black Background

Kausi starttaa Suomen Cupin merkeissä 17.8.

Kausi starttaa Suomen Cupin merkeissä Ahmojen kohdatessa 1. kierroksen avausottelussa Riihimäen Kiekko-Nikkarit. Ottelu Hyvinkään jäähallissa alkaa klo 19.25.


Jesse Pehun ja Antti Chronsin valmentamassa Ahmaryhmässä on säilynyt hyvin pitkälti viime kausilta HKH:sta tuttu runko ja joukkoon on saatu myös uutta ja vähän vanhempaakin verta. Tässä kohtaa tilanne kuitenkin vielä elää ja valmiimpia rosterin suhteen ollaan vasta lähempänä runkosarjan alkua. Mutta vaikka palapeli ei ole vielä aivan jokaista palasta myöden täytetty ja osa pelaajista viilettää kaukalon sijasta kesälaitumilla saadaan jo huomiseksi kilpailukykyinen nippu kasaan!


Kausikortit ovat tulleet tänään myyntiin Vaiveronkadun kioskilla. 50 egen hintaisella kausarilla näet kaikki edustuksen kotiottelut kaudella 2022-2023 - Suomen Cupista aina (mahdollisten) pudotuspelien viimeiseen vääntöön asti. Ja tuttuun tapaan hakemalla kortin 4.9. mennessä saat kaupan päälle kylän parasta bursaa ja vielä aterian kera! Tsekkaa grillin aukioloajat Vaiveronkadun Kioskin sivuilta.


Tässäpä ne tärkeimmät alkuun. Ei muuta kuin kioskille kausarikaupoille ja huomenna nokka kohti jäähallia.


Nähdään hallilla!

Comments


bottom of page