top of page
Hoki Klupi Hyvinkää
 

Hoki Klupi Hyvinkää ry on keväällä 2010 perustettu hyvinkääläinen jääkiekkoseura. Sillä on miesten jääkiekkojoukkue, joka pelaa kaudella 2017-18 Suomen Jääkiekkoliiton 2-divisioonassa Etelän lohkossa.

HKH aloitti matkansa Suomen Jääkiekkoliiton 3-divisioonan Etelän lohkossa kaudella 2010-11. Seuraavalla kaudella joukkue nousi 2-divisioonaan ja kolmannella kaudellaan HKH karsi jo noususta Suomi-sarjaan pelaten jälkimmäisen puoliskon kaudesta  alempaa Suomi-sarjaa.

 

Kaudella 2013-14 HKH saavutti hopeaa 2-divisioonan Etelän lohkossa. Kaudet 2014-15 ja 2015-16 HKH pelasi Hämeen lohkossa, jossa tuloksena oli mestaruus kummaltakin kaudelta. Viime kaudella HKH oli Etelän lohkon kolmas.

Seuran toimintasuunnitelmana on kehittää toimintaa pitkäjänteisesti ja tavoitteellisesti. Tavoitteena on luoda Hyvinkäälle laadukasta edustustason jääkiekkoa, sillä kysyntä on ollut merkittävää ja koko ajan kasvavaa. Esimerkkinä suosiosta on kaudesta toiseen sarjatason suurimmat katsojaluvut.

 

Tahdomme tarjota hyvinkääläisille jääkiekon ystäville värikästä, viihdyttävää ja laadukasta miesten jääkiekkoa, sekä ennen kaikkea oman kaupungin junioreista miehiin siirtyville pelaajille mahdollisuuden jatkaa uraansa kotikaupungissaan. HKH koostuu tällä hetkellä 95 %:sti kotikaupungin pelaajista. Tervetuloa tsekkaamaan oman kylän pojat kaukalossa ja nauttimaan viihdyttävästä 2-divisioonakiekosta Hyvinkään jäähallille!

HKH:n paidassa eniten pisteitä eri sarjatasoilla keränneet pelaajat ovat Jesse Pehu (303), Jesse Tetri (291) ja Matias Väänänen (247). Kukin heistä on edelleen aktiivipelaaja ja HKH:n kantavia voimia. Seurahistorian tehokkain hyökkäyspään pelaaja ottelukohtaisella keskiarvolla on Janne Lehtinen. Hän teki 47 sarjapelissä keskimäärin 3,6 pistettä.


 

bottom of page